בשנה הקודמת לא נצפו בעיות מיוחדות ואילו השנה כבר פעמיים הגננת יצרה איתי קשר והפעם האחרונה היא תיארה שילדתי חסרת סבלנות ומתקשה להמתין לתורה, כמו כן היא מגלה חוסר כבוד ונימוס כלפי הצוות (עונה ומבקשת בצורה לא יפה, כמו: תראי לנו כבר, את לא שומעת? וכיוצא בזה) ומצטרף לזה גם התנגדויות רבות. הגננת מוסרת שהיא מתנגדת אבל בסופו של דבר עושה את המצופה ממנה.
כיוון שהגננת ואנ ישוחחנו על רגל אחת, ביקשתי שנקבע פגישה. אבל עד אז סיכמנו שאנהל שיחה עם ילדתי, וכך היה.
בשיחה עם ילדתי היא דיברה בערגה וגעגוע עצום לגן הקטן משנה קודמת ואמרה שקוראים לה בגן חוצפנית.
אני לקראת שיחה עם הגננת ואני די כועסת כי אני חשה שתייגו אותה כחוצפנית ו"עושת הצרות בגן", הדעתנית שמתנגדת ואולי אפילו נתפסת בעיני הצוות כחסר חינוך.
אני יודעת לומר שבבית אנחנו מגלים אפס סבלנות כלפי ביטויים לא מכבדים ומחזירים אליה את האחריות לתרבות הדיבור שלה ולהתנהגות שלה ויש שיפור עצום בדרך הפניה אלינו. למרות שגם שם אני לעייתים חשה שגם אם אני אומרת את הדברים ממקום אסוף ובטוח, היא נורא נלחצת ומיד מבקשת להתפייס (ואני חוששת שהיא מפחדת ממני ומנסה לרצות אותי...?)
אשמח אם תעזרו לי להיערך לקראת הפגישה עם הגננת. ברור לי שמה שאנחנו מיישמים בבית אינו בר ביצוע בגן, אך יחד עם זאת אני ממש לא רוצה שילדתי תקבל את תוית החוצפנית של הגן.
אשמח לכל עזרה,
ערב נעים לכולנו