אני עוקבת ולומדת המון מהפורום המוצלח ותשובותייך - תודה .
לשאלתי:
אני אם ל2 בנים , הגדול בן 1.10 חודשים, והקטן בן 4 חודשים.
חודש לאחר לידת בני הקטן הבן הגדול נמצא עם מוצץ בלי הפסקה (24/7), רק כשהוא אוכל או מאוד נהנה ממשחק מסוים מוכן לוותר עליו.
אני מנסה לדרבן אותו מידי פעם להוציא את המוצץ בכך שאני אומרת : "אני לא מבינה את מה שאתה אומר עם המוצץ ... " זה לא עוזר.
מעבר לכך, ביקשתי מהגננת שתשתדל לתת לו את המוצץ ממש לפני השינה, אך מתמונות שנשלחות הילד כל היום עם מוצץ גם בגן , תשובתה הייתה " אני לא מצליחה , הוא ממש מתעקש.." , רציתי לשאול :
1. האם זה בסדר שהוא כל היום עם המוצץ, מבינה את הצורך בשלב זה במוצץ, במיוחד לאחר לידת האח, אבל מתי עובר הגבול וזה הופך למוגזם?? ואיך ניתן להפחית ....?
2. האם זוהי תשובה מקובלת של גננת ? האם עליי להתעקש יותר? נשמע לי קצת לא הגיוני שהגננת חסרת אונים מולו .
דבר נוסף,
כשהוא מתעורר משינה , הוא פשוט בוכה בערך 5 דקות ללא הפסקה וללא סיבה מאחר ואנחנו מגיעים אליו, הוא דורש בקבוק, ואנו מסבירים לו שמרתיחים את המים בכדי להכין לו ושיתאזר בסבלנות כמה דקות, זה לא עוזר והוא ממשיך לבכות .... הבכי שלו גורם לתינוק להתעורר

רציתי לשאול אם את יכולה לחשוב על סיבה לבכי הנ"ל ודרך להתמודד איתו כך שיתאזר בסבלנות עד קבלת הבקבוק.
תודה רבה על העזרה .